Skip to content

Holland Rose Natuurlijk Collageen

april 27, 2021
Glowy huid; is iets waar we allemaal naar verlangen. We proberen huidverzorgingsproducten die onze huid onmiddellijk opfrissen, waardoor het die ‘glowy’ look krijgt die we wilden, maar alleen aan de buitenkant. Aan de binnenkant kan onze huid nog steeds lijden omdat we het alleen maar van buitenaf verbeteren. Dat is waar de Holland Rose Natural Collagen in het spel komt.

Je huid van binnenuit verfrissen

Ons lichaam is een bestanddeel van verschillende eiwitten, een van de belangrijkste is collageen. Collageen is nodig om elasticiteit en ondersteuning te bieden aan bindweefsels, waardoor je huid uiteindelijk structurele ondersteuning krijgt. Het bevindt zich in de huid, botten, kraakbeen, ligamenten en gewrichten. Daarom hebben we onze eigen Holland Rose Natural Collagen geïntroduceerd, zodat je het kunt consumeren en je huid van binnen van buitenaf kunt verzorgen. Het product wordt geleverd als een mengsel van slechts twee ingrediënten: vitamine C en 100% gehydrolyseerd collageen uit grasgevoerd rundvlees. Omdat het collageen in ons product natriumvrij is, zult u zien dat het kleurloos, geurloos en smaakloos is, waardoor u het gemakkelijk dagelijks kunt consumeren. De vrije radicalen die in ons lichaam aanwezig zijn, breken het collageen in onze huid af, wat leidt tot rimpels en donkere vlekken. De toegevoegde vitamine C in ons product neutraliseert dit effect met behulp van zijn anti-oxidant karakter. Samen met collageen helpt het ons product om u die glowy, mollige, jeugdige huid te geven die u wenst.

Schoner milieu:

Holland Rose is altijd gefixeerd geweest op slechts één missie: u voorzien van de beste kwaliteitsproducten en tegelijkertijd het milieu veilig houden. Onze inkoop-, verpakkings- en distributieprocessen zijn allemaal ontworpen met het oog op dat doel. De processen duren dus enige tijd, maar het wordt allemaal gedaan voor een betere, groenere toekomstomgeving.