Skip to content

Holland Rose Retinol Serum

april 27, 2021
Op zoek naar een toverdrank die je huid onmiddellijk hydrateert, waardoor je je verfrist voelt? Welnu, het Holland Rose Retinol Serum is het product dat u zoekt. Van de natuurlijke ingrediënten tot de hydraterende krachten, het is het product dat we allemaal nodig hebben voor een zijdezachte huid.

Een visie:

Holland Rose heeft vanaf het begin één doel gehad: u voorzien van producten die voordelig zijn voor uw huid en gemaakt zijn, terwijl de veiligheid en het levensonderhoud van het milieu worden gewaarborgd. En dat is hoe elk van onze producten, inclusief ons Retinol serum, is vervaardigd. Of het nu gaat om de inkoop, verpakking of distributie, we doen alles met het idee van een schonere planeet.

De kracht van het Retinol Serum:

Het Holland Rose Retinol Serum is een mengsel van heilzame ingrediënten. De plantenextracten die erin worden gebruikt: Postelein, Paeonia Suffruticosa, Marshmallow, Arnica Montana; allemaal werken ze eraan om je huid gladder dan ooit te maken. Andere ingrediënten, waaronder Jojoba-olie, vitamine A en E en antioxidanten, transformeren je huid van een droge, doffe naar een die gloeit met een egale huidskleur. Je vlekken verdwijnen geleidelijk en de fijne lijntjes waar je je zorgen over maakte? Poef, deze ingrediënten bestrijden die ook, waardoor je een gehydrateerde, moeiteloze glanzende huid krijgt.
Een ander voordeel om op te letten is acne vermindering. Ja, ons retinolserum kan ook het altijd blijvende huidprobleem minimaliseren met het Holland Rose Retinol Serum. Jojoba-olie en ricinusolie, die beide belangrijke bestanddelen zijn van ons retinolserum, staan bekend om hun antibacteriële eigenschappen. Als gevolg hiervan werkt ons retinolserum aan het verminderen van hardnekkige acne door de bacteriën te bestrijden. Met deze voordelen in het achterhoofd is er geen reden om te wachten. Pak het Holland Rose Retinol Serum en geef jezelf het cadeau van een frissere jij met een frissere huid. Voor het beste resultaat, gebruik het twee keer daags. Een zichtbare verandering is gegarandeerd!