Skip to content

FAQ

HOLLAND ROSE® PRODUCTEN

Wij maken van nature actieve, effectieve en duurzame genderneutrale huidverzorging. We raden Holland Rose® aan voor mannen en vrouwen ouder dan 24 jaar die hun collageen- en hyaluronzuurvoorraden willen behouden en aanvullen.

We raden je aan om je Holland Rose® goodies rechtop te bewaren op een koele, droge plaats en uit direct zonlicht.

Nee, absoluut niet. Wij zijn een 100% dierproefvrij merk en dus kunnen we met trots zeggen dat wij niet meedoen aan dierproeven!

Onze collageenproducten zijn niet veganistisch en er zijn momenteel geen veganistische bronnen van collageen. Al onze serums zijn 100% veganistisch en voldoen aan de Vegan Societies normen en vermijden.

Ja, je kunt Holland Rose® gebruiken naast je dagelijkse huidverzorgingsproducten.

Dat zijn ze zeker en het is iets waar we echt trots op zijn.

Ja, al onze collageenpeptiden zijn zuivelvrij, evenals onze serums.

Onze filosofie is om niets toe te voegen aan onze producten om ze te laten opvallen; in plaats daarvan pareren we ze terug en destilleren we elke formule tot de meest essentiële, natuurlijke actieve ingrediënten. Al onze Holland Rose® ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, actief, natuurlijk verkregen en duurzaam geproduceerd. Holland Rose® bevat geen van de toegevoegde vulstoffen of bindmiddelen die vaak worden aangetroffen in minder hoogwaardige supplementen.

COLLAGEEN

Het woord collageen komt van het Griekse woord kolla, wat “lijm” betekent en is een van de belangrijkste bouwstenen van botten, huid, ligamenten, kraakbeen, spieren, pezen en andere lichaamsdelen. Collageen maakt 20-30% uit van alle eiwitten in het lichaam en er zijn 30 verschillende soorten collageen.

Holland rose collageen peptiden zijn kleine fragmenten van het eiwit collageen gesplitst door een enzymatisch proces. Door hun kleine formaat worden ze optimaal biologisch beschikbaar voor het lichaam. De grote hoeveelheid aminozuren zoals glycine, proline en hydroxyproline zijn goed voor meer dan 40% van het totale aminozuurspectrum in de Nederlandse rozencollageenpeptiden. Dit maakt het product uniek onder eiwithydrolysaten omdat het 10 tot 20 keer meer glycine en proline biedt dan enig ander natuurlijk product.

Door hun speciale vorm en grootte worden ze herkend door de kraakbeencellen en kunnen ze de productie van lichaamseigen collageen stimuleren. Daarom zijn ze ideaal voor een gezond dieet. In de vorm van een geurloos en smaakloos poeder kan het gemakkelijk in water, melk, koffie of vruchtensappen worden geroerd en koud of warm worden geconsumeerd. Collageenpeptiden zijn eiwitten die fungeren als echte celboosters.

Bedenk dat de meeste succesvolle medische studies over de effectiviteit van collageeninname een minimale dagelijkse dosis van 10 gram suggereren.

Holland rose collageen peptide bevat 18 aminozuren, deels essentieel, deels semi-essentieel. Het grootste deel bestaat uit glycine, proline en hydroxyproline. De glycine- en prolineconcentratie is 10 -20 keer hoger dan voor andere eiwitten. Aminozuren zijn organische verbindingen die een cruciale rol spelen in het lichaam, omdat het blokken zijn die eiwitten bouwen en helpen bij de synthese van hormonen en neurotransmitters. Holland rose collageen peptide bevat 8 van de 9 essentiële aminozuren. Essentiële aminozuren kunnen worden geconsumeerd in uw dagelijkse voeding, omdat het menselijk lichaam ze niet kan synthetiseren. Collageenpeptide bevat 18 aminozuren, gedeeltelijk essentieel, gedeeltelijk semi-essentieel. Het grootste deel bestaat uit glycine, proline en hydroxyproline. De glycine- en prolineconcentratie is 10 -20 keer hoger dan voor andere eiwitten. Semi-essentiële aminozuren zijn niet-essentiële aminozuren die niet in voldoende hoeveelheden door het menselijk lichaam kunnen worden gesynthetiseerd vanwege: leeftijd (na 25-30 jaar), tijdens de herstelfase na intensieve sportactiviteiten, tijdens de herstelfase na ziekte en blessures of tijdens aanhoudende fysieke stress.

De meeste mensen moeten elke dag minimaal 5 gram collageen innemen. Voor het behoud van gewrichten en bottensterktes wordt een eenvoudige schep van 5 gram eenmaal daags aanbevolen. Voor het opbouwen van spieren is 10 gram per dag een geweldige plek om te beginnen. Als u echter lijdt aan artritis of osteoporose, kunt u elke dag tot 20 gram collageen innemen.

Nee, collageen en gelatine zijn vergelijkbaar en hebben dezelfde aminozuren, maar ze hebben verschillende eigenschappen. Gehydrolyseerd collageen is verwerkt om af te breken, zodat het licht verteerbaar kan zijn. Bovendien worden collageenpeptiden beter opgenomen in de bloedbaan omdat ze veel kortere ketens van aminozuren zijn dan collageen en gelatine. Collageen kan oplossen in warme en koude mengsels, terwijl gelatine alleen oplosbaar is in hete vloeistoffen.

Verlicht de symptomen van ziekten zoals artritis, artrose (oa), reumatoïde artritis (ra) en osteopenie. Bevorder nieuwe gewrichtskraakbeengroei door cellen te stimuleren, pijnverlichting te veroorzaken en de gewrichtsflexibiliteit te vergroten. Verbetert de gezondheid van pezen en ligamenten waardoor ze sterk en flexibel zijn.

Ja, al onze collageenpeptiden zijn ook zuivelvrij en

Gehydrolyseerd collageen geeft de huid zijn kracht, waterdichtheid en elasticiteit die het nodig heeft om er glad, jong en mooi uit te zien. Verbetert de weerstand van de huidstructuur, wat ertoe leidt dat vetcellen minder uitstulpingen vormen en het uiterlijk van cellulitis zichtbaar verminderen. Vermindert het uiterlijk van striae door huidcellen aan elkaar te binden en de huid soepel en stevig te houden. Het maakt je haar glanzender, sterker en langer. Voorkomt dat de nagels breken, waardoor ze er gezonder uitzien en langer worden.

s onze serums.

Collageen zorgt voor een optimale spierregeneratie en een sneller herstelproces. Studies hebben aangetoond dat atleten die leden aan gewrichtspijn vanwege hun intense fysieke activiteit een verbetering van hun pijn rapporteerden, na het nemen van collageen per dag.

Volgens een wetenschappelijke studie collageenpeptide suppletie in combinatie met weerstandstraining verbetert de lichaamssamenstelling en verhoogt spierkracht, vooral bij oudere sarcopenische mannen.

Collageenpeptiden kunnen het eiwitgehalte in het lichaam verhogen, wat spieren kan opbouwen en een regenererend effect heeft op het gewrichtskraakbeen.

Wanneer u meer gewicht toevoegt aan uw trainingsroutine, kunnen uw spieren sneller gaan groeien dan uw bindweefsel, wat mogelijk kan leiden tot blessures. Je bindweefsel bestaat bijna volledig uit collageen. Het toevoegen van collageen aan uw dieet kan helpen uw ligamenten te laten groeien op basis van de ontwikkeling van uw spieren.

Nee, je kunt geen collageen consumeren als je allergisch bent voor eiwitten (fenylketonurie). Fenylketonurie (phe) is een soort aminozuurmetabolismestoornis en als je het hebt, kan je lichaam een deel van een eiwit genaamd fenylalanine (phe) niet verwerken.

Collageen kan gewichtsbeheersing ondersteunen omdat het glycine bevat, een aminozuur dat helpt bij het vormen van spieren door glucose om te zetten in energie. Omdat collageen een eiwit is, geeft het hebben van meer mager spierweefsel je metabolisme een boost omdat spieren meer calorieën verbranden dan vet. Bovendien geeft collageen u een gevoel van volheid, wat resulteert in een verminderde totale voedselinname, wat leidt tot gewichtsverlies.

Collageen bevat slechts 38 calorieën per 10 gr (dagelijkse dosis), dus het kan je niet laten aankomen. Collageen is echter een belangrijk onderdeel van spierweefsel, dus het kan een grote impact hebben als het gaat om het opbouwen van spiermassa. Spieren zijn dichter dan vet, maar het neemt minder ruimte in beslag, dus je merkt waarschijnlijk een kleine gewichtstoename op, maar ook je kleding zal beter passen, vooral als je een voedingsplan volgt. Houd er rekening mee dat sommige smoothies en shakes vaak te veel calorieën bijdragen. Als u wilt afvallen, raden we u aan collageen alleen met water te nemen.

Eerdere studieresultaten van het nemen van maximaal 10 gram collageen per dag tonen aan dat het veilig kan zijn en geen bijwerkingen heeft. In sommige gevallen kunnen collageensupplementen echter leiden tot bijwerkingen zoals een slechte smaak in de mond, brandend maagzuur en volheid. In deze gevallen raden we aan om te beginnen met kleine hoeveelheden collageen om je lichaam in staat te stellen zich aan te passen.

Collageen kan beginnen met het herstellen en herstellen van huid, botten, gewrichten, ligamenten en uw darm onmiddellijk. Klinische studies hebben zichtbare verbeteringen aangetoond na 2 tot 3 maanden collageensuppletie. Men moet echter collageenpeptiden voor onbepaalde tijd nemen om veroudering tegen te gaan. Naarmate we ouder worden, produceert een persoon elk jaar ongeveer 1 procent minder collageen, dus suppletie met collageen is een levenslange toewijding om gezond te zijn en er jonger uit te zien.

Collageen is smaakloos en geurloos, dus het kan zonder problemen aan elke drank of voedsel worden toegevoegd. Je kunt het mengen en gebruiken in verschillende recepten, klik hier (link een recept) voor collageen receptideeën.

Ja, u kunt het op elk moment consumeren, maar u hoeft geen collageen op een lege maag in te nemen om de voordelen te verkrijgen.

Collageenpeptiden moeten bij kamertemperatuur worden bewaard.

Collageen kan op elk moment van de dag met of zonder voedsel worden ingenomen, zolang u de aanbevolen dagelijkse dosis collageenpeptiden (5 gr.) krijgt.

Je kunt het mengen met warme of koude dranken; het mengen in heet water zal het collageen niet beschadigen of de voordelen op enigerlei wijze verzwakken.

Bij sommige mensen kan natrium de bloeddruk verhogen en het is een component in veel collageenformuleringen en verborgen in bewerkte voedingsmiddelen. Het collageen van Holland Rose is echter 100% natuurlijk en gemaakt zonder natrium, dus je kunt het zonder enig risico innemen.

SCHEEPVAART

Ja, wij bieden gratis priority shipping binnen de Benelux voor alle online bestellingen boven de €45,- en we hebben gratis verzending beschikbaar binnen de EU. Momenteel is winkelen via onze webshop alleen mogelijk binnen de EU & UK. Als u in een land buiten de EU of het VK woont waar CBD legaal is en u wilt een aankoop doen, neem dan contact met ons op via hello@lalo-skincare.com om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn. Het is duidelijk dat we niet kunnen verzenden naar landen waar CBD niet legaal is.

Wij verzenden naar de volgende landen:

EU-zone 1: Benelux, Duitsland

EU-zone 2: Oostenrijk, Denemarken, Engeland **, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Zweden, Hongarije, Roemenië, Slovenië

EU-zone 3: Kroatië, Portugal, Estland, Ierland, Italië, Spanje, Letland, Litouwen, Bulgarije, Griekenland

EU-zone 4: Finland, Zwitserland **, Noorwegen **

EU-zone 1

Gratis verzending boven: €45 Verzendkosten: €4 Geschatte levertijd: 1-2 dagen

EU-zone 2

Gratis verzending boven: €75 Verzendkosten: €9 Geschatte levertijd: 2-4 dagen

EU-zone 3

Gratis verzending boven: €100 Verzendkosten: €12 Geschatte levertijd: 3-7 dagen

EU-zone 4

Gratis verzending boven: €130 Verzendkosten: €16 Geschatte levertijd: 4-7 dagen

EU-zone 1: Benelux, Duitsland

EU-zone 2: Oostenrijk, Denemarken, Engeland **, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Zweden, Hongarije, Roemenië, Slovenië

EU-zone 3: Kroatië, Portugal, Estland, Ierland, Italië, Spanje, Letland, Litouwen, Bulgarije, Griekenland

EU-zone 4: Finland, Zwitserland **, Noorwegen **

Uw bestelling verlaat onze faciliteit binnen 24-48 uur na verwerking van uw bestelling. Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvangt u een e-mail met uw trackingnummer. We verzenden via meerdere vervoerders, dus u kunt er zeker van zijn dat het op de snelst mogelijke manier bij u zal zijn. Voor schattingen controleert u het schema met verzendkosten.

Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvangt u een e-mail met uw trackingnummer.

Stuur ons een e-mail naar hello@hollandrose.nl en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wij willen dat onze klanten volledig tevreden zijn met Holland Rose® producten. Huidverzorgingsproducten komen helaas niet in aanmerking voor retour. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met een product, neem dan contact op met onze klantenservice op hello@hollandrose.nl.

Onze filosofie is om niets toe te voegen aan onze producten om ze te laten opvallen; in plaats daarvan pareren we ze terug en destilleren we elke formule tot de meest essentiële, natuurlijke actieve ingrediënten. Al onze Holland Rose® ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, actief, natuurlijk verkregen en duurzaam geproduceerd. Holland Rose® bevat geen van de toegevoegde vulstoffen of bindmiddelen die vaak worden aangetroffen in minder hoogwaardige supplementen.

BETALING

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: Creditcards (Visa en MasterCard), iDEAL en Bancontact.

Helaas nog niet. Holland Rose® digitale cadeaubonnen zijn in de maak en zullen binnenkort beschikbaar zijn.

ANDER

Goed hoor! We kijken ernaar uit om alles over uw ideeën te horen. Neem dan contact met ons op via collab@hollandrose.nl

U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of ons e-mailen op hello@lalo-skincare.com. Wij helpen u graag verder!