Skip to content

Leveringsbeleid

COVID-19 UPDATE - TIJDELIJKE LEVERINGSVOORWAARDEN

Door de sluiting van niet-essentiële bedrijven na de COVID-19-epidemie zijn leveringen aan de meeste afhaalpunten tijdelijk niet beschikbaar. Levering aan huis blijft behouden, maar het is mogelijk dat dit enige vertraging oploopt ten opzichte van de gebruikelijke levertijden.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. We proberen bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur op dezelfde dag zijn geplaatst, te verzenden. Wij zijn echter niet altijd in staat om hieraan te voldoen, soms zijn producten niet op voorraad en kan de levering van uw bestelling wat langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij, om welke reden dan ook, deze levertijd niet halen, dan zullen wij u hiervan uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn:

€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 5,95 voor bestellingen onder € 75

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering gaat via de postbode of pakketbezorger van Postnl of DHL. Over het algemeen vindt levering de volgende werkdag plaats tussen 9:00 en 18:00 uur. Helaas kunnen wij het tijdstip van levering niet garanderen.