Skip to content

Onze huid

VOORDELEN VOOR DE HUID

Holland Rose’s pure Sacha Inchi, Noni en Granaatappelzaadolie geven je huidverzorgingsroutine een boost.
De actieve componenten in deze olie versterken de lipidematrix van je opperhuid en de hoge niveaus van essentiële vetzuren herstellen de huid door te integreren in de celwand zelf.
Door de integriteit van uw huidbarrière op cellulair niveau te herstellen, vergrendelt onze olie hydratatie, wat resulteert in een verbeterde vochtbalans voor een gezondere, stralende huid.
Onze lichtgewicht olie absorbeert snel in de huid, waar de van nature actieve componenten de microcirculatie van dermale haarvaten stimuleren, waardoor de bloedtoevoer naar het oppervlak van uw huid wordt verbeterd.

HUIDTYPES

Sacha Inchi, Noni en GranaatappelzaadolieMelon Facial Oil komt alle huidtypes ten goede
De hoge niveaus van huideigen essentiële vetzuren in deze olie herstellen en beschermen uw huidbarrière op cellulair niveau, waardoor de veerkracht van de huid tegen externe irriterende stoffen en vervuiling wordt verbeterd.

Bereken je collageen

Na de leeftijd van 25 jaar begint ons lichaam elk jaar 1,5% collageen te verliezen. Ontdek wat uw collageenniveaus kunnen zijn (zonder suppletie) en leer hoe het nemen van een Ingenious-supplement dingen kan veranderen.